top of page

Travel Coach

We travel not to escape life...
but for life not to escape us! 

 

Wat is een Travel Coach? 

Je vraagt je misschien af wat het verschil is tussen een reisagent en een Travel Coach.

 

Bij een Travel Coach ligt de nadruk van de reis vooral op het “Waarom” en “Hoe”, terwijl de focus bij een Travel Agent meer op het “Waar” en “Wanneer” ligt. Deze nieuwe manier van reizen wordt ook wel Transformational Travel genoemd en het gaat hierbij vooral om de beleving en wat dit met jou als persoon doet. Wat gebeurt er als je buiten je comfort-zone stapt? Wat leer je over andere culturen? Wat leer je over jezelf?

 

Een Travel Coach helpt je voorafgaand aan de reis voor jezelf duidelijk te krijgen, wie je bent en waar je nu staat, maar vooral wie je wilt zijn en waar je naar toe wilt in het leven en hoe je dit kunt bereiken door middel van het maken van een life-changing reis.

     

Een Travel Coach helpt je dus je zelfbewustzijn te ontwikkelen door een reis te maken, waardoor je jezelf beter leert kennen en een life-changing ervaring zult hebben. Door de unieke transformatie die je ervaart, keer je daarna meestal niet meer terug naar je oude leventje en sla je nieuwe paden in die dan beter bij je passen. Vaak geven Travel Coaches alleen advies in de bestemming en begeleiden ze je door middel van coaching gesprekken zowel voor als tijdens en na de reis. Ze kunnen zelf echter geen reis voor je boeken en reserveren.

 

Ik heb naar aanleiding van mijn boek, omdat mijn leven bij de Navajo’s in Monument Valley voor mij  ook een reiservaring was die mijn leven voor altijd heeft veranderd, opleidingen gevolgd voor Life-Coach, Life-Changing Coach en Travel Coach. Hierdoor kan ik je nu de unieke mogelijkheid bieden van een coaching traject in combinatie met een prachtige life-changing reis, aangezien ik óók Travel Agent ben en dus ook het gehele traject voor je kan organiseren en regelen!

 

Ik help je door middel van coaching gesprekken te ontdekken wie jij nu werkelijk bent en wat je nu echt wilt in het leven. Wanneer dit duidelijk is, stellen we een reis voor je samen, geheel op maat, een stap-voor-stap reis voor jouw persoonlijke transformatie, precies zoals jij dat wilt en zoals jij dat nodig hebt. Het is belangrijk om een bestemming te vinden die helemaal bij je past en die jou raakt, of dit nu een grote stad, of de wildernis in Azië, Zuid-Amerika, Afrika of Europa is, alles is mogelijk!

 

Ik reserveer vervolgens alle onderdelen van de reis die je vooraf geregeld wilt hebben. Of je nu naar een yoga of meditatie retreat wilt, of liever een meer spirituele ervaring zoekt. Als je het belangrijk vindt om je meer met de natuur te verbinden, zijn er wildernis en avonturen reizen te boeken. Wanneer je graag vanuit een andere cultuur de wereld wilt leren kennen, of je wilt graag een bijdrage leveren en je kwaliteiten inzetten om de wereld te verbeteren, dan zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan verschillende projecten om communities te helpen. De interactie met lokale mensen in een ander deel van de wereld geeft je een ander perspectief op het leven en stelt je tevens in staat om met jouw kwaliteiten en inzet echt een verschil te maken in de wereld. 

Ben je benieuwd of Transformational Travel iets voor jou is en wil je graag een vrijblijvend gesprek met mij inplannen dan kan dit door op de button hieronder te klikken.

 

 

 

Probeer het gewoon!

 Je weet immers nooit wat voor een fantastische ervaring

en persoonlijke groei jou te wachten staat!

Ik help je heel graag jezelf én de wereld ontdekken!

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende Travel Coaching Trajecten

 • 12 Maanden 24 x één uur 1 op 1 Coaching


  1 uur

  1.675 euro
 • 6 Maanden 12 x één uur 1 op 1 Coaching


  1 uur

  875 euro
 • Liever eerst even kennismaken?


  1 uur

bottom of page