top of page

Travel Counsellors Nederland

Sinds 1 oktober 2023 ben ik als franchiseondernemer en Amerika-Reisspecialist aangesloten bij Travel Counsellors Nederland. Travel Counsellors is een internationale onderneming, die opereert in zes landen en is opgericht in 1994 in Engeland.  

 

In Nederland zijn er inmiddels 200 Travel Counsellors aangesloten en wereldwijd zijn er meer dan 2000 Travel Counsellors actief. Met een netwerk van 2.000 reisexperts wereldwijd is de beschikbare kennis oneindig. Onderling worden de beste tips en adviezen gedeeld, waardoor je altijd een weloverwogen advies krijgt. Travel Counsellors Nederland is aangesloten bij het ANVR en IATA en is deelnemer bij de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor jouw reissom altijd financieel gewaarborgd is.

 

Via Travel Counsellors Nederland kan ik het aanbod van Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties aanbieden. Ook beschikken we over een eigen IATA afdeling (voor losse vliegtickets) en zijn er exclusieve contracten met hotels en plaatselijke organisaties over de hele wereld. Hierdoor is het totale aanbod vele malen groter dan bij een reisbureau en dit alles tegen een zeer concurrerende prijs en mét een grote persoonlijke service.

 

Travel Counsellors Nederland werkt met vele DMC's. Dit zijn lokale partijen die niet alleen de meeste kennis hebben over de bestemming, maar ook in het land zelf zijn gevestigd en locals in dienst hebben. Lokaal kopen betekent dat het geld dat jij uitgeeft terecht komt in de lokale economie. Ik boek dan ook graag excursies bij lokale bedrijven en gidsen voor je. 

200+

Travel Counsellors in Nederland

2000+

Travel Counsellors wereldwijd

6

Landen actief

5

Sterren van 6.022 reizigers op

Trust Pilot

Green leaf

Ik vind het dan ook een eer om bij deze organisatie aangesloten te zijn en mij vanaf 1 oktober Travel Counsellor te mogen noemen. Niet in de laatste plaats omdat een belangrijk statement van Travel Counsellors is dat zij zowel om onze mensen, onze klanten en onze communities geven - zowel die waarin we leven als die waar onze klanten naartoe gaan.

 

                   Travel Counsellors heeft het 'Green Leaf' label ontwikkeld om producten aan te                             duiden die voldoen aan de Global Sustainable Tourism Council erkende   

                   duurzaamheidsnormen. Dit betekent dat we ons inspannen om milieueffecten te

                   verminderen en een bijdrage leveren aan de community's waarin aangesloten 

                   partners actief zijn.

 

Tevens steunen Travel Counsellors actief Defence for Children - ECPAT in de

bestrijding van seksuele uitbuiting van kinderen in vakantielanden. Wij als

Travel Counsellor nodigen onze reizigers dan ook uit mét ons alert te zijn en

vermoedens te melden bij www.dontlookaway.nl.

 

Travel Counsellors Nederland is altijd bereikbaar. Wij hebben tevens een internationale Duty Office achter ons staan, die alles wat er in de wereld gebeurt nauwlettend in de gaten houdt. Bovendien sta ik als jouw persoonlijke reisadviseuse eveneens 24/7 voor je klaar, of dit nu per telefoon, e-mail of via onze eigen myTC-app is.

 

Ik neem de tijd om je echt te leren kennen, het geven van een persoonlijke service maakt veel  verschil, overtreft verwachtingen en bouwt sterke en langdurige relaties op die verder gaan dan de boeking alleen. Ik help je graag met het samenstelen van een reis geheel naar jouw wensen, zodat

je een fantastische reis hebt, met onvergetelijke momenten.

 

Het zijn immers de mooie verhalen die ons leven zo speciaal maken.

Don't look away logo
Dorothea Born coverfoto van Mijn indianennaam was Blanke Appel

Inspirerende videoclip over Travel Counsellors! 

Ik hoop dat je even de tijd wilt nemen om deze prachtige videoclip te bekijken. De tekst is heel inspirerend en gaat over het maken van longlasting memories en de beelden zijn fantastisch!  Enjoy!

We love Travel....
bottom of page