top of page
Bryce Canyon

Over mij

Mij naam is Dorothea Born en ik ben inmiddels al bijna vijfentwintig jaar werkzaam in de reiswereld. Ik heb bij grote en kleine reisorganisaties gewerkt en sinds kort ben ik als franchiseondernemer en Amerika-Reisspecialist aangesloten bij Travel Counsellors Nederland.

 

Mijn grote passie is dan ook Amerika en ik heb door de jaren heen op verschillende plekken in Amerika gewoond, zoals in Boston, New Engeland, Palo Alto, California en bij de Navajo’s in Monument Valley, Arizona. Over deze bijzondere periode in mijn leven, heb ik jaren later ook een boek geschreven: Mijn indianennaam was "Blanke Appel. (Voor meer informatie klik hier.) Ik ben een aantal jaren als reisbegeleidster werkzaam geweest en heb cultuurreizen door oost-Amerika en oost-Canada begeleid én avontuurlijke rondreizen door west-Amerika en west-Canada.

Dorothea Born
Na het uitbrengen van mijn boek, hebben veel mensen mij gevraagd hoe ik in Monument Valley terecht was gekomen en vooral hoe ik dit voor elkaar heb gekregen. Ze wilden advies over hoe zij dit ook ooit konden doen. Dit heeft me geïnspireerd om een opleiding voor Life-Coach, Life-Changing Coach en Travel Coach te gaan doen, omdat ik het geweldig vind mensen te mogen begeleiden en op weg te helpen naar een prachtig avontuur en een life changing ervaring, zoals ik zelf ook heb gehad! Voor meer informatie klik hier.   
Door de jaren heen, heb ik ook veel privé reizen door Amerika gemaakt en soms heb ik het gevoel dat ik in Amerika beter de weg weet dan in Nederland. Ik heb inmiddels al meer dan 30 staten bezocht en nog steeds ontdek ik iedere keer weer nieuwe bijzondere gebieden. Ik kan je dan ook vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring advies geven over bijzondere excursies, indrukwekkende routes, prachtige Nationale Parken, interessante musea, leuke winkelstraatjes, gezellige restaurantjes en speciale overnachtingsmogelijkheden door heel Amerika heen!
Hieronder vind je een aantal impressies van mijn privé reizen.
Of je nu liever met de auto door Amerika reist, of met de motor, paard, trein of een camper, ik kan je in alles adviseren en die reis voor je samenstellen waar je tot nu toe alleen nog maar van kon dromen! Wil je een luxe rondreis met 5 sterren accommodaties, of liever een kampeer rondreis maken, alles is mogelijk. Ik vind de beste deals voor je en ik ben jouw persoonlijke aanspreekpunt, gedurende de gehele reis en daarna.

Dus, waar wacht je nog op?

Ook nieuwsgiering wat ik met mijn expertise en ervaring voor jou en jouw reisgezelschap kan betekenen?

 

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier, de mail, of per telefoon. Wanneer je het contactformulier invult, kun je in het kort alvast een aantal wensen aangeven, over hoe je bijvoorbeeld wil reizen, waar je het liefste heen wilt in Amerika, hoe lang de reis mag duren en met hoeveel personen je de reis wilt maken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak, online of ter plaatse te maken, op de locatie die jou het beste uitkomt en op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Ik luister tijdens het gesprek naar al jouw wensen en dromen. Daarna kun je heerlijk relaxen en vertaal ik jouw wensen om de meest perfecte reis, geheel op maat voor je samen te stellen. Natuurlijk tegen de beste prijs én natuurlijk met ANVR, SGR en Calamiteitenfonds bescherming!

Wanneer je tevreden bent over het resultaat, regel ik jouw droomreis tot in het kleinste detail, zodat jij alleen nog maar je koffers hoeft te pakken en optimaal kunt gaan genieten van jouw droomreis.

Ik hoor graag welke droomreis ik voor jou werkelijkheid mag maken!

Let’s make your Dreams come true!  

30

Amerikaanse staten bezocht

35+

Grote steden in Amerika bezocht

25+

Reizen door Amerika gemaakt

1

Geannuleerde reis

Let's Get Social!

  • Instagram
  • Facebook
  • X
  • Pinterest
  • LinkedIn
Alle staten van Amerika ! Born2Travel
bottom of page