top of page

 

Ik zal de reis zelf begeleiden, zodat ik je alle bijzondere plekken uit mijn boek, persoonlijk kan laten zien en ervaren. In mijn boek neem ik je een soort van mee op reis door Monument Valley, maar nu kan ik je dus ECHT MEE OP REIS nemen! Ik deel al mijn ervaringen en kennis met je tijdens deze reis en naast Monument Valley en de Navajo laat ik je met nog met veel meer mooie plekken en culturen kennis maken. 

 

Het is niet de eerste keer dat ik een reis begeleid, want ik heb ruime ervaring in het begeleiden van reizen. Mijn eerste reizen waren voor SRC cultuurvakanties, waar de nadruk lag op de kunst en cultuur van een gebied. De reis die ik daar begeleidde was de reis door het Noord-Oosten van Amerika en Canada, zoals New York, Massachusetts, Washington, Amish Country en via de Niagara Falls naar Toronto, Montreal en Quebec. 

 

Daarna heb ik voor Discover Reizen een reis ontwikkeld die door Arizona en New Mexico ging en heb ik die reis ook meerdere malen begeleid. Een soortgelijke reis en route, maar hier lag meer de nadruk op het actief bezig zijn, zoals hiken, paardrijden raften etc.. Natuurlijk werd Monument Valley niet overgeslagen en dit was één van de hoogtepunten van de reis.

 

Het jaar daarna heb ik voor Discover Reizen een reis door het westen van Canada opgezet en begeleid en ook dit was een prachtige reis met vele hoogtepunten, zoals de Rockies, Banff, Vancouver en Vancouver Island. De nadruk van de reis lag ook hier op het actief bezig zijn, maar was er ook aandacht voor de Native volken van Canada. 

​En nu dus een reis geheel in eigen beheer naar aanleiding van mijn boek. De nadruk van de reis ligt vooral op de diverse Native volken die in Arizona en New-Mexico leven. Een indrukwekkende reis waarbij we hele bijzondere excursies maken, zoals natuurlijk in Monument Valley, maar ook bij de Hopi en in de Taos, Zuni, Santa Clare en Acoma Pueblo. Ik hoop je te mogen ontmoeten op deze mooie reis en je al de speciale en bijzondere plekken uit mijn boek en mijn vorige reizen persoonlijk te mogen laten beleven. 

Reisbegeleiding

Reisprogramma
Inbegrepen
Excursies
Reisbegeleiding
Praktische info
Groepslijst
Route Native Experience ~Born2Travel

8

Native American Tribes

5

Pueblo's 

5

Musea & Arts Centra

10

National & Tribal Parcs

Heading 2

bottom of page